Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев очаква с нетърпение предстоящия

...
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев очаква с нетърпение предстоящия
Коментари Харесай

Христо Бонев: Единствената ми болка е, че финалът няма да е в Пловдив

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев чака с нетърпение предстоящия на 15 май край за Купата на България против Ботев.
 Ботев Пловдив оцеля на  Локомотив Пловдив е първият финалист за Купата
Легендата на " смърфовете " съжали, че борбата няма да е под тепетата, а ще е в София.

" За нашия град е огромна чест, че двата пловдивски тима ще играят край за Купата на България. Предполагам, че всички хора, които обичат спорта, се радват. В Пловдив към този момент се поставят грижи освен за футбола, само че и за целия спорт.

Надявам се, че това ще възпламени дребните дечица да оставят компютрите и телефоните и да се насочат към спорта. Ще се веселя, в случай че след този триумф повече дребни деца стартират да играят футбол ", показа Зума пред " Тема спорт ".

" Мачът на " Армията " сподели какъв брой добър тим в действителност е Ботев. На финали ни чака доста здрава борба. Феновете и на двата тима ще основат атмосфера в София, която ще накара столичани да завиждат за публиките, които имат Локомотив и Ботев. Единствената ми болежка е, че финалът няма да е в Пловдив.

Толкова години в града не се построи един стадион, на който да играят и четирите тима - Ботев, Локомотив, Спартак и Марица, с цел да може този празник, който се задава в този момент, да е в Пловдив. Виждам обаче, че ръководителите осъзнават какъв феномен е футболът и ще създадат стадион в града, с който да аплайваме за Евро 2028. Съоръжение, което да задоволява потребностите на футбола в града ни ", добави Бонев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР